Το τεράστιο λάθος της Μενεγάκη στον αέρα…η ένταση και η δημόσια συγνώμη!

blog post 3679
Μερικές φορές τα χάνει…ειδικά όταν γίνεται χαμός στο στούντιο…


Κάπως έτσι και σήμερα η Νίτσα μπερδεύτηκε. Και το λάθος ήταν σοβαρό και μεγάλο. Η Ελένη διάβασε ένα μήνυμα τηλεθεάτριας η οποία ρωτούσε αν ήταν μια συγκεκριμένη μάρκα τα σκουλαρίκια της….

Η Ελένη ενθουσιασμένη το επιβεβαίωσε λέγοντας την εταιρεία στον αέρα όλο χαρά καθώς νόμιζε πως αυτή ήταν «Ναι… Φ…… είναι !! Πως το καταλάβατε; Δεν είναι πολύ ωραία;» Μετά από λίγο πέρασε σε διαφημίσεις! Τότε έγινε χαμός!

Την ενημέρωσαν πως τα σκουλαρίκια ήταν άλλης εταιρείας, που είναι και χορηγός και δίνει πάντα δώρα και έπρεπε να επανορθώσει καθώς οι άνθρωποι ήταν έξαλλοι. Και όχι άδικα.

Φανταστείτε να διαφημίζουν μέσω των αυτιών της Ελένης, που όσο να ναι μετράνε για τις τηλεθεάτριες, σκουλαρίκια της εταιρείας τους και εκείνη να τα παρουσιάζει ως αντίπαλης εταιρείας…. έτσι μόλις επέστρεψε από το διάλειμμα, η Ελένη προσπάθησε να τα μπαλώσει: «Δυστυχώς έκανα ένα μεγάλο λάθος! Συγνώμη! Τα σκουλαρίκια μου δεν είναι φ………… αλλά λ………! Μπερδεύτηκα με τόσα δώρα… τι να πω .. χρειάζομαι διακοπές….».

Η δήλωση αυτή δεν ήταν αρκετή αφού για τα επόμενα 5 λεπτά η Ελένη έκανε φουλ διαφήμιση στην εταιρεία για να εξιλεωθεί, λέγοντας τουλάχιστον 20 φορές την επωνυμία της και εξηγώντας πόσο καλά κοσμήματα έχουν.

Έμ αυτά παθαίνεις όταν έχεις το μυαλό σου αλλού…Λογικό. Αν χάσεις τον χορηγό αυτή την εποχή… ποιος ακούει το εμπορικό τμήμα μετά…


Πηγή