Δίπλα της και στα χαμηλά Δέλλας και παίκτες

blog post 7227Θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής, υπό προϋποθέσεις, είναι ο Τραϊανός


Οι μέτοχοι την έχουν εγκαταλείψει προ πολλού. Η διοίκησή της εσχάτως… Ο κόσμος της και αυτοί που τον πονούν, ωστόσο, δεν πρόκειται να το κάνουν. Πριν καλά-καλά καθίσει η σκόνη από τον υποβιβασμό της ΑΕΚ, πριν ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται, ο Τραϊανός Δέλλας και πολλοί παίκτες της ομάδας δείχνουν έτοιμοι να την ακολουθήσουν ακόμη και στην τρίτη κατηγορία.

Ο «Κολοσσός» είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στον πάγκο της ΑΕΚ. Όχι όμως άνευ προϋποθέσεων, καθώς επιθυμεί ασφαλώς διοικητικές και οικονομικές εγγυήσεις, τις οποίες αδυνατεί να του παρέχει κάποιος στην παρούσα φάση. Παράλληλα επιθυμία του είναι, εφόσον παραμείνει, να έχει δίπλα του ανθρώπους που τον πλαισίωναν και τώρα, όπως τους Ζήκο, Μπορμπόκη και Κέζο, αλλά και στις υπόλοιπες θέσεις να υπάρχουν άτομα που αγαπούν το σύλλογο και είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν με όραμα και μεράκι για το μέλλον του.

Την επιθυμία να παραμείνουν στην ΑΕΚ έχουν εκφράσει και πολλοί παίκτες της. Εμφανίζονται αποφασισμένοι να μη στιγματιστούν ως εκείνοι που την… έριξαν, αλλά να εξιλεωθούν ως μέλη της ομάδας που επανήλθε στη μεγάλη κατηγορία. Παράλληλα νιώθουν υποχρεωμένοι απέναντι στο σύλλογο που τους έδωσε την ευκαιρία, αν και οι περισσότεροι δεν είχαν την εμπειρία ή τις παραστάσεις, να φορέσουν μία τόσο βαριά φανέλα, ακόμη και στην πιο δύσκολη σεζόν της ιστορίας της.

Ασφαλώς δίχως αποσαφήνιση της κατηγορίας που θα παίζει η ομάδα και δίχως διοίκηση, είναι πολύ πρώιμο να ειπωθεί οτιδήποτε για τον προπονητή ή το ρόστερ της ΑΕΚ της σεζόν 2013/14.

Πηγή