Εξουδετερώστε τις δυσάρεστες οσμές από το εσωτερικό του αυτοκινήτου – Newsbeast

Χρησιμοποιείτε καθημερινά το αυτοκίνητο σας για να πάτε στη δουλειά σας, στο super market και τα παιδιά στο σχολείο και τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες.

Είναι το μέσο που σας πηγαινοφέρνει στις μικρές και μεγάλες σας εξορμήσεις, «αγκομαχάει» κάτω από το βάρος των καλοκαιρινών μπαγκαζιών και ενίοτε μετατρέπεται και σε off road όχημα στην εκδρομή στο βουνό.

Το αυτοκίνητο είναι για πολλούς ένα δεύτερο σπίτι, όταν στο δρόμο για τη δουλειά πίνετε τον πρώτο καφέ της ημέρας ή το αγαπημένο σας βρώμικο μετά από μια βραδινή έξοδο.

Πόσες φορές δεν έχετε κάνει μεγάλες βόλτες με αυτό για να νανουρίσετε το μωρό ή έχετε μεταφέρει το σκύλο σας στο πάρκο και τον κτηνίατρο;

Για όλους τους παραπάνω λόγους βέβαια οι μυρωδιές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου αποτελούν σύνηθες φαινόμενο.

Εξουδετερώστε τις δυσάρεστες οσμές από το εσωτερικό του αυτοκινήτου – Newsbeast

Γεμάτα σταχτοδοχεία, οσμές από κατοικίδια, ξεχασμένα απορρίμματα τροφίμων ή χυμένα υγρά προκαλούν δυσάρεστες μυρωδιές, τις οποίες δεν μπορείτε να ξεφορτωθείτε.

Βάλτε τέλος στις μυρωδιές

Πώς μπορείτε να καταπολεμήσετε το πρόβλημα αποτελεσματικά; Η λύση βρίσκεται σε ένα καινοτόμο προϊόν που σας λύνει τα χέρια.

Εξουδετερώστε τις δυσάρεστες οσμές από το εσωτερικό του αυτοκινήτου – Newsbeast

Το halo Αποσμητικό Yφασμάτων με την επαναστατική λειτουργία του, ενεργεί στην αιτία που δημιουργεί τις οσμές και την εξουδετερώνει, χάρη στην καινοτόμο δραστική του Hygienilac.

Είναι ιδανικό προϊόν για απόσμηση μεγάλης διάρκειας και πολλαπλών χρήσεων καθώς εξουδετερώνει τις οσμές και αφήνει άρωμα φρεσκάδας. Η επαναστατική λειτουργία του δεν προσπαθεί να σκεπάσει τις υπάρχουσες οσμές, αλλά ενεργεί στην αιτία που τις προκαλεί.

Ακόμη, παραμένει αποτελεσματικό για καιρό στις ίνες και προλαμβάνει τις οσμές που πρόκειται να δημιουργηθούν ιδιαίτερα στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου.

halo Αποσμητικό Υφασμάτων

Η πρωτοποριακή του δράση δεν περιορίζεται μόνο στο αυτοκίνητο!

Το halo Αποσμητικό Υφασμάτων είναι ιδανικό για απόσμηση και φρεσκάρισμα παπουτσιών, στρωμάτων, κλινοσκεπασμάτων, μαξιλαριών, κουρτινών, σαλονιών, χαλιών και γενικότερα όλων των υφασμάτινων ινών και δερμάτων.

Εξουδετερώνει τις οσμές που προκαλούνται από ιδρώτα και γενικά σωματικές εκκρίσεις, εμετό, υπολείμματα τροφών, μυρωδιές κατοικίδιων, καπνό, οσμές από μαγείρεμα.

Όλα σε ένα!

Εξουδετερώστε τις δυσάρεστες οσμές από το εσωτερικό του αυτοκινήτου – Newsbeast

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φρεσκάρετε το σαλόνι σας μετά από ένα δείπνο με καλεσμένους, ψεκάζοντας ελαφρά τις κουρτίνες, τους καναπέδες και τις πολυθρόνες.

Το μαγείρεμα πολλές φορές αφήνει δυσάρεστες οσμές που όσο και να αερίσετε μένουν στο χώρο.

Ψεκάστε τις υφασμάτινες επιφάνειες ελαφρά με το halo και τις λείες όπως το ψυγείο, ο πάγκος και τραπέζι με το halo σε ένα πανί και περάστε απαλά την επιφάνεια. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!

Πληροφορίες

Η δραστική του Hygienilac έχει πιστοποίηση FDA και HSE για έμμεση και τυχαία επαφή με τα τρόφιμα ως μη καρκινογόνο, μη μεταλλαξιογόνο και δεν ερεθίζει το δέρμα.

Ζητήστε το στα φαρμακεία.Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *